Ga direct naar de inhoud.

Over ons

Delissen Martens is een full-service advocatenkantoor dat juridisch- en fiscaal advies onder één dak biedt. Wij zijn een jong en innovatief kantoor dat zich onderscheidt door een informele aanpak en de korte lijnen tussen cliënten en advocaten.

Strafrecht advocaten

Voor wie in aanraking komt met justitie, is dat vaak een ingrijpende gebeurtenis. Dat geldt niet alleen voor de verdachte, maar ook voor het slachtoffer en voor naasten en familieleden. Op zo'n moment is het niet alleen prettig, maar ook noodzakelijk dat er iemand achter u staat, die weet wat er staat te gebeuren en die er constant op toeziet dat er geen onnodige inbreuk wordt gemaakt op de rechten die iedereen, ongeacht de financiële mogelijkheden, heeft.

Het is om die reden belangrijk dat u kiest voor een advocaat die gespecialiseerd is in het Strafrecht.

De strafsectie van het advocatenkantoor Delissen Martens biedt u dat. Wij bieden u de helpende hand in het Strafrecht door het gehele land, ook als dat pro deo moet.

Onze strafrechtadvocaten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA), Haagse Vereniging van Jeugdrechtadvocaten (HVJA), Militair Rechtelijke Vereniging (MRV),  en de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS). 

Delissen Martens voorziet met haar International Desk in een belangrijke behoefte van de internationale Haagse gemeenschap. Wij behandelen veel strafzaken met een grensoverschrijdend karakter.  en onze advocaten zijn bovendien aangesloten bij de European Criminal Bar Association (ECBA). Hiermee bieden we u naast de benodigde expertise, een wereldwijd netwerk van strafrechtadvocaten.